Just an ordinary day

Fotografie

Just an ordinary day

We weten allemaal hoe ongelooflijk leuk het is om mooie foto’s van jezelf en je gezin te hebben, maar eerlijk? Wat is het toch ongemakkelijk die camera op je gericht. Ga jij dan ook altijd anders bewegen?Je wordt er toch een beetje onrustig van. Ik herken dat gevoel. Ik kan je dat gevoel natuurlijk niet helemaal ontnemen, maar geloof me wij komen een heel eind.

Omdat we van tevoren goed met elkaar afspreken wat jullie wensen zijn weet ik waar ik voor kom. Ik ga jullie niet vragen om te poseren, in tegendeel. Ik werk doormiddel van storytelling. Storytelling is, zoals de letterlijke vertaling eigenlijk al zegt het vertellen van een verhaal. Jullie verhaal. Ik leg jullie op natuurlijk wijze vast. Juist die momentjes die voor nu heel normaal en gewoon zijn dat zijn vaak de momenten waar je over een paar jaar naar terug kijkt en denkt oh ja was dat mooi en een fijne tijd die kleine handjes die kleine voetjes juist die mooie kleine ritueeltjes die je snel weer vergeet zijn prachtig om vastgelegd te hebben in jullie verhaal maar dit moment. Ik maak mijzelf zo onzichtbaar mogelijk en stel jullie en de kinderen op jullie gemak. Je zult merken dat je na een tijdje niet eens meer door hebt dat ik er ben.

Dagelijksleven fotografie is ook heel mooi toe te passen tijdens de kraamperiode of wanneer je zwanger bent in plaats van een standaard newbornshoot of zwangerschapsshoot.

 

Boek nu een
just an ordinary day – reportage!

Dit is wat je krijgt:

Ik kom een dagdeel (ochtend of middag) bij jullie of op locatie fotograferen
Je mag 50 bewerkte foto’s zelf uit kiezen in een online galerij
De fotoreportage vindt plaats thuis en/of op locatie

Prijs 399,-

*Inclusief reiskosten binnen 20 km van Zeist daarbuiten 0,30 p/k.

Contactformulier

Contact

Susanne Vlierhuis fotografie

Zeist

Telefoonnummer

06 28251574

E-mailadres

info@susannevlierhuisfotografie.nl

KvKnummer

88029913