Kinderdagverblijf

Fotografie

Kinderdagverblijven

Zelf ben ik ruim 12 jaar trotste eigenaresse geweest van een prachtig kinderdagverblijf in Utrecht je kan wel zeggen dat mijn hart nog steeds bij de kinderen en de kinderopvang ligt. Nu ik aan de slag ben gegaan als fotograaf vind ik het dan ook fantastisch om op kinderdagverblijven langs te komen voor mooie foto reportages.

Ik weet hoe het er aan toe gaat op de groep, hoe druk het kan zijn en wat de piek momentjes zijn. Hoeveel stress het voor de leidsters en kinderen kan opleveren wanneer er iets tussendoor komt of wanneer het net allemaal even anders loopt. Ik pas me aan, help mee waar nodig, maar wat vooral belangrijk is; ik waarborg het pedagogische klimaat. Zorg dat dat kindjes het leuk vinden dat ik er ben en betrek ze in wat ik aan het doen ben, en voel feilloos aan wanneer ik eventjes ruimte moet maken voor het dagprogramma.

Wil je graag jullie mooie kinderdagverblijf op de kaart zetten met prachtige sfeerfoto’s? Neem vooral even contact met mij op. Ik denk graag met je mee en maak een graag een passende aanbieding bij jullie wensen.

 

Branding pakket
kleinschalig kinderdagverblijf
maximaal 4 groepen

Een online intake/vragen lijst zodat we van te voren goed duidelijk hebben wat er vastgelegd mag worden en wat belangrijk voor jullie is qua uitstraling. Sfeer foto’s van het kinderdagverblijf zowel binnen als buiten. Foto’s van gerichte activiteiten die je zelf in kunt plannen. Mooie foto’s van de leidsters en jullie zelf te gebruiken voor op de website.

In totaal ontvang je na afloop 100 bewerkte foto’s die gebruikt kunnen worden voor op de website, sociale media, nieuwsbrieven etc. Allemaal in dezelfde mooie sfeer. Uiteraard bestaat er mogelijkheid om meer foto’s bij te bestellen tegen een prijs van €5,- per foto.

Prijs 399,-

exclusief btw

*Inclusief reiskosten binnen 20 km van Zeist daarbuiten 0,30 p/k.

Impressie van kinderdagverblijf shoot

Contactformulier

Contact

Susanne Vlierhuis fotografie

Zeist

Telefoonnummer

06 28251574

E-mailadres

info@susannevlierhuisfotografie.nl

KvKnummer

88029913